Vloer- en wandtegels voor professionals en particulieren

Tegels Cortvriendt is een familiebedrijf dat staat voor meer dan een halve eeuw knowhow en ervaring. Daardoor kennen we de bouwsector door en door. Zowel de professional als de particulier vinden gemakkelijk de weg naar onze vernieuwde showroom. Dankzij onze rechtstreekse contacten met binnen - & buitenlandse producenten bieden wij een kwalitatief aanbod aan concurrenti√ęle prijzen.

Tegels Cortvriendt gaat van sober, klassiek, landelijk tot trendy, modern en zelfs luxueus. We staan bekend voor ons uiteenlopend aanbod met diverse kleuren, stijlen en formaten. We beschikken over een gamma van binnen- en buitentegels zowel keramisch als in natuursteen.

Renovatie

Ook voor renovatie van o.a. badkamers bent u hier aan het juiste adres. Er is een uitgebreide keuze aan moza√Įeken, cementtegels, faiences en dunne tegels/platen. De nieuwe tendensen en ontwikkelingen in de tegelwereld volgen we op de voet.

Hou er rekening mee dat vanaf 1 januari 2016 de BTW-regels i.v.m. aan 6 % bouwen wijzigen. Momenteel moet de woning minstens 5 jaar oud zijn. Vanaf 2016 zal de woning minstens 10 jaar oud moeten zijn.

Vakmanschap

Onze grootste troef is het voorzien van een totaalpakket met leveren én plaatsen. We begeleiden van stap één tot aan de eindmeet. Van meetstaat, keuze van de tegel in de showroom, opvolging van de plaatsing tot praktische tips en advies voor het onderhoud. Voor het plaatsen hebben we eigen hoogopgeleide vaklui die u verzekeren van een uiterst nauwkeurig en duurzaam resultaat.